500 gramų | vištienos filė |
200 gramų | fermentinio sūrio |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | svogūnų laiškai (smulkinti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai |
3 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paukštienos apkepas
- Auksinės šlaunelės
- Troškintos vištų blauzdelės
- Kebabas
- Sparneliai su kariu
- Vištienos kepsneliai su šonine
- Vištiena su abrikosais
- Vištienos kulšelės
- Vištienos kepsneliai
- Antis su grybų įdaru
- Šventiniai drebučiai
- Kepti viščiukai
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Vištiena su apelsinais
- Aštri vištiena su bulvemis
- Kepta višta su grikiais
- Gardus vištienos šašlykiukas
- Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
Vištienos filė suktinukai su įdaru
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Fermentinis sūris,
200 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnų laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoniai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Majonezas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis - Džiūvėsėliai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Krūtinėlę pjaustyti plonomis ir išilgomis juostelėmis, plotis maždaug turėtų būti 2cm, sudėti į dubenį suberti prieskonius, supilti aliejų.
Sūrį sutarkuoti stambiai, sudėti žalumynus, majonezą ir viską išmaišyti.
Ant juostelių dėti po nepilną šaukštelį įdaro ir sutepti, po to juosteles vynioti, apvolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Susmaigstyti ant medinių iešmelių. Kepti 200C orkaitėje 35 minutes. Skanaus!
Komentarai (22)
-
Dovilė
2011-10-17 09:51
Taip, aptepti kartu su vegeta :) Aš pasidariau irgi šitą. Viskas išėjo, nors maniau, kad sūris išbėgst, tačiau padariau gudriau - nemoviau ant pagaliuku, o "užsegiau" su dantų krapštukais šonus ir buvo labai gerai!
-
Ieva
2011-06-09 20:42
Ačiū už labai gerą receptą. Buvo labai skanu. :-)
-
audra
2011-06-09 15:30
aš ir pabandysiu dabar
atrodo labai skaniai :-* pažiūrėsim kaip pavyks
-
ciucike
2011-03-10 12:50
be galo skanu,zinoma,as truputi savaip padariau,bet pati ideja tai fantastiska :)
-
julita
2011-01-05 14:13
o aš dar užmarinavau (prie aliejaus ir vegetos pridėjau) garstyčiose ir valdorfo padaže, labai skanus išėjo, ir sūris neišbėgo,
-
zaneta
2010-12-16 20:54
na ir as pabandysiu su pelesiniu suriu
-
kamile
2010-10-10 18:07
labai, labai skanu imkit ir nepasigailesit :super:
-
Ingrida
2010-10-10 16:54
Su pelesiniu brie ir mozorela suriu labai skanu ir neisbega.
-
stefa
2010-10-04 00:35
laaaabai skanus :super:
-
Ruta
2010-02-25 20:20
Savaitgali pasigaminau ir as :) buvo skanu, tik kad idaras siek tiek isbego + as kepiau ant siplnesnes ugnies. O tai gal reikia ant 200 laipsniu kepti, kad idaras neisbegtu, ale viska aptrauktu???