![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištienos kotletai su grybais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | vištiena (malta) |
6 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
70 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai (arba miltai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų ir išmaišyti masę. Jei masė per skysta galima įdėti džiūvėsėlių.
2.
Supjaustytus grybus pakepinti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su tarkuotu sūriu ir krapais.
3.
Formuoti kotletus ir įdaryti juos grybais. Tada apvolioti kotletus džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su ryžiais
-
Blauzdelės grilyje
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Orkaitėje kepta višta
-
Įdarytos bandelės
-
Vištiena su ryžiais
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Višta rankovėje
-
Keptas kalakutas
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Keptos ančiukų kulšelės
Vištienos kotletai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Pievagrybiai, dideli,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
70 gramų - Krapai, smulkinti
- Druska
- Pipirai
- Aliejus
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai, arba miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų ir išmaišyti masę. Jei masė per skysta galima įdėti džiūvėsėlių.
Supjaustytus grybus pakepinti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su tarkuotu sūriu ir krapais.
Formuoti kotletus ir įdaryti juos grybais. Tada apvolioti kotletus džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai