
Vištienos kotletai su grybais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | vištiena (malta) |
6 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
70 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai (arba miltai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų ir išmaišyti masę. Jei masė per skysta galima įdėti džiūvėsėlių.
2.
Supjaustytus grybus pakepinti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su tarkuotu sūriu ir krapais.
3.
Formuoti kotletus ir įdaryti juos grybais. Tada apvolioti kotletus džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Aštrūs sparneliai
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Gardžioji vištiena
-
Kiniški sparneliai
-
Kijevo kotletai
-
Aluje troškinta višta
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Kepti viščiukai
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Skanioji vištytė
-
Kepsneliai su grybais
Vištienos kotletai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Pievagrybiai, dideli,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
70 gramų - Krapai, smulkinti
- Druska
- Pipirai
- Aliejus
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai, arba miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų ir išmaišyti masę. Jei masė per skysta galima įdėti džiūvėsėlių.
Supjaustytus grybus pakepinti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su tarkuotu sūriu ir krapais.
Formuoti kotletus ir įdaryti juos grybais. Tada apvolioti kotletus džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai