Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | vištiena (geriausia filė) |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | medus |
600 gramų | bulvių |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | morkos (didelė) |
1 vienetas | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną išverdame, jei reikia nuimame kaulą. Susmulkiname. Patroškiname medaus ir citrinos sulčių padaže apie 10 min. kartu su sutarkuota ir pakepinta morka.
2.
Išverdame bulves, sutriname su grietinėle, pagardinam prieskoniais.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Morkų troškinys su vištiena
- Vištiena su traškia plutele
- Vištienos užkepėlė
- Įdaryta obuoliais antis
- Keptos kurapkos
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
- Kepta vištiena
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Traški vištiena
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Vištienos plovas
- Kiaulienos kepsneliai su majonezu
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, geriausia filė,
500 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
600 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Morkos, didelė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 vienetas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną išverdame, jei reikia nuimame kaulą. Susmulkiname. Patroškiname medaus ir citrinos sulčių padaže apie 10 min. kartu su sutarkuota ir pakepinta morka.
Išverdame bulves, sutriname su grietinėle, pagardinam prieskoniais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...