
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | vištiena (geriausia filė) |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | medus |
600 gramų | bulvių |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | morkos (didelė) |
1 vienetas | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną išverdame, jei reikia nuimame kaulą. Susmulkiname. Patroškiname medaus ir citrinos sulčių padaže apie 10 min. kartu su sutarkuota ir pakepinta morka.
2.
Išverdame bulves, sutriname su grietinėle, pagardinam prieskoniais.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Kotletukai su moliūgu
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Filiukai pataluose
-
Vištiena grybų padaže
-
Kalakutienos pyragas
-
Kijevo kotletas
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištienos plovas
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Kotletai pomidorų padaže
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, geriausia filė,
500 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
600 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Morkos, didelė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 vienetas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną išverdame, jei reikia nuimame kaulą. Susmulkiname. Patroškiname medaus ir citrinos sulčių padaže apie 10 min. kartu su sutarkuota ir pakepinta morka.
Išverdame bulves, sutriname su grietinėle, pagardinam prieskoniais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...