
Kepta antis su apelsinais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | anties (naminė) |
2 pakeliai | magi idea (sultingiems sparneliams su medumi ) |
4 valgomieji šaukštai | garstyčios |
1 kilogramas | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš Maggi idea su medumi, garstyčių ir 1apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
2.
Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
3.
Kepti 2 val. 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
4.
Garnyrui puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Kepta vištiena
-
Kepta višta su bulvėm
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena su kopūstais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Filiukai pataluose
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su čili
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
Kepta antis su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antis, naminė,
1 vienetas -
MAGI IDEA, sultingiems sparneliams su medumi ,
2 pakeliai -
Garstyčios,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš Maggi idea su medumi, garstyčių ir 1apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
Kepti 2 val. 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
Garnyrui puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...