
Kebabas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | lavašas |
500 gramų | vištienos filė |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 gūželė | salotos |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
2.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
3.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
4.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
5.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
6.
Suvyniojame kebabą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Viščiukas citrininis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištiena pietums
-
Vištų blauzdelės
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Aštri vištiena
-
Kepta antienos file
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos kulšelės
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištienos kukuliai
Kebabas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lavašas,
2 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Salotos,
1 gūželė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
Suvyniojame kebabą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...