
Kebabas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | lavašas |
500 gramų | vištienos filė |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 gūželė | salotos |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
2.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
3.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
4.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
5.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
6.
Suvyniojame kebabą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštri vištiena
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Šventinė višta
-
Troškintos kurapkos
-
Vištienos apkepas
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Traški vištiena
-
Vištienos užkepėlė
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Kepsneliai su grybais
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištienos pyragas su grybais
Kebabas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lavašas,
2 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Salotos,
1 gūželė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
Suvyniojame kebabą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...