Vištiena su grietinelės padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai (aštrūs, malti) |
| 6 vienetai | vištiena (kumpeliai) |
| 500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 100 gramų | slyvos (džiovintos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
ištienos kumpį pagardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje. Kai vištiena bus beveik iškepta, supilti grietinėlę.
2.
Džiovintas slyvas pamerkti 5 minutėms verdančiame vandenyje. Supjaustyti pusiau. Sudėti prie vištos ir troškinti, kol grietinėlė pradės tirštėt.Pagardinti pipirais, uždengti dangtį ir išjungus, palaikyti 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos pyragas
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Kepta šventinė žąsis
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Aluje troškinta višta
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vaisiais įdaryta višta
-
„Šypsena“
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Kiniški sparneliai
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
Vištiena su grietinelės padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pipirai, aštrūs, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Vištiena, kumpeliai,
6 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų -
Slyvos, džiovintos,
100 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
ištienos kumpį pagardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje. Kai vištiena bus beveik iškepta, supilti grietinėlę.
Džiovintas slyvas pamerkti 5 minutėms verdančiame vandenyje. Supjaustyti pusiau. Sudėti prie vištos ir troškinti, kol grietinėlė pradės tirštėt.Pagardinti pipirais, uždengti dangtį ir išjungus, palaikyti 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
