![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keptas fazanas su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | fazanas |
1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | kakava (milteliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Fazanas įtrinamas prieskoniais, palaikomas 1 val., vėliau jo vidus pabarstomas cinamonu, o viršus apdedamas ir aprišamas lašiniukais, kepama orkaitėje. Baigiant kepti, lašiniukai nuimami, o fazanas aptepamas kiaušinių tryniais ir apibarstomas kakavos milteliais. Fazanas tiekiamas supjaustytas, užpiltas padažu, kuriame kepė. Prie jo duodama riebaluose virtų bulvyčių, salotų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištiena kinietiškai
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kepta višta su grikiais
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena su kopūstais
-
Lazanija su vištiena
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Aštrūs sparneliai
-
Kepta antienos file
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
Keptas fazanas su cinamonu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Fazanas,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Kakava, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cinamonas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Fazanas įtrinamas prieskoniais, palaikomas 1 val., vėliau jo vidus pabarstomas cinamonu, o viršus apdedamas ir aprišamas lašiniukais, kepama orkaitėje. Baigiant kepti, lašiniukai nuimami, o fazanas aptepamas kiaušinių tryniais ir apibarstomas kakavos milteliais. Fazanas tiekiamas supjaustytas, užpiltas padažu, kuriame kepė. Prie jo duodama riebaluose virtų bulvyčių, salotų lapelių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...