Keptas fazanas su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | fazanas |
1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | kakava (milteliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Fazanas įtrinamas prieskoniais, palaikomas 1 val., vėliau jo vidus pabarstomas cinamonu, o viršus apdedamas ir aprišamas lašiniukais, kepama orkaitėje. Baigiant kepti, lašiniukai nuimami, o fazanas aptepamas kiaušinių tryniais ir apibarstomas kakavos milteliais. Fazanas tiekiamas supjaustytas, užpiltas padažu, kuriame kepė. Prie jo duodama riebaluose virtų bulvyčių, salotų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Virta apkepinta vištiena
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Aštrūs sparneliai
- Naminės mini tortilijos
- Kijevo kotletas
- Vištiena "afigiena"
- Keptos bulvės ir vištiena
- Vištiena su aštriu padažu
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Antis, kepta aluje
- Vištienos pyragas
- Daržovių bei mėsos troškinys
Keptas fazanas su cinamonu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Fazanas,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Kakava, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cinamonas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Fazanas įtrinamas prieskoniais, palaikomas 1 val., vėliau jo vidus pabarstomas cinamonu, o viršus apdedamas ir aprišamas lašiniukais, kepama orkaitėje. Baigiant kepti, lašiniukai nuimami, o fazanas aptepamas kiaušinių tryniais ir apibarstomas kakavos milteliais. Fazanas tiekiamas supjaustytas, užpiltas padažu, kuriame kepė. Prie jo duodama riebaluose virtų bulvyčių, salotų lapelių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...