Keptas fazanas su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | fazanas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 1 valgomasis šaukštas | kakava (milteliai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cinamonas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Fazanas įtrinamas prieskoniais, palaikomas 1 val., vėliau jo vidus pabarstomas cinamonu, o viršus apdedamas ir aprišamas lašiniukais, kepama orkaitėje. Baigiant kepti, lašiniukai nuimami, o fazanas aptepamas kiaušinių tryniais ir apibarstomas kakavos milteliais. Fazanas tiekiamas supjaustytas, užpiltas padažu, kuriame kepė. Prie jo duodama riebaluose virtų bulvyčių, salotų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aluje troškinta višta
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Kotletukai su moliūgu
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Kepsneliai su grybais
-
Skanioji vištytė
-
Vištienos šašlykas
-
Višta ant alaus butelio
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Keptos kurapkos
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos apkepėlė
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Traški vištiena
-
Kepta šventinė žąsis
-
Vištienos pyragas
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Keptas fazanas su cinamonu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Fazanas,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Kakava, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cinamonas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Fazanas įtrinamas prieskoniais, palaikomas 1 val., vėliau jo vidus pabarstomas cinamonu, o viršus apdedamas ir aprišamas lašiniukais, kepama orkaitėje. Baigiant kepti, lašiniukai nuimami, o fazanas aptepamas kiaušinių tryniais ir apibarstomas kakavos milteliais. Fazanas tiekiamas supjaustytas, užpiltas padažu, kuriame kepė. Prie jo duodama riebaluose virtų bulvyčių, salotų lapelių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
