Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.

Labai paprasti koldūnai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | miltai |
300 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | druska |
1 kilogramas | vištiena |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
3.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
4.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištiena su traškia plutele
-
Virta apkepinta vištiena
-
Kepta antiena
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Prancūziški kotletai
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištiena su skrebučiais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
Labai paprasti koldūnai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
800 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vištiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...