
Terrine kalakutienos ir vištienos
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų | vištiena (file) |
300 gramų | kalakutiena |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (su grūdėliais ) |
2 skiltelės | česnakas |
200 gramų | kiauliena ((šoninė)) |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.
2.
Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdėliai).
3.
Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.
4.
Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniukai
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Keptos kurapkos
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištiena pietums
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Kepta antis su obuoliais
-
Vištiena su čili
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištienos pyragas
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
Terrine kalakutienos ir vištienos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
700 gramų -
Kalakutiena,
300 gramų -
Garstyčios, su grūdėliais ,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiauliena, (šoninė),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.
Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdėliai).
Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.
Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
pfff
2015-11-23 00:39
Kas cia taip rase si recepta?ar verte?google translate?gal butu ir skanu,bet nelabai supratau ta bendrati...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...