Morkų troškinys su vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 300 gramų | vištiena (virta) |
| 5 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 vieneto | paprika (saldžioji) |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 1 vienetas | pipirai (juodi) |
| 1 žiupsnelis | lauro lapų |
| 50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ant sviesto pakepinti smulkintas daržoves.
2.
Sudėti su druska ir prieskoniais išvirtą smulkintą vištieną. Pridėti dar prieskonių ir druskos, išmaišyti, įpilti apie 50 g. vištienos sultinio ir troškinti apie 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Kepta višta su grikiais
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Kalakutienos guliašas
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena su rabarbarais
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištienos filė šašlykas
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištienos kepsniukai
-
Kepta antis su apelsinais
-
Makaronai su vištiena
-
Višta ispaniškai
Morkų troškinys su vištiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, virta,
300 gramų -
Morkos,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika, saldžioji,
0.5 vieneto -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai, juodi,
1 vienetas -
Lauro lapai,
1 žiupsnelis -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant sviesto pakepinti smulkintas daržoves.
Sudėti su druska ir prieskoniais išvirtą smulkintą vištieną. Pridėti dar prieskonių ir druskos, išmaišyti, įpilti apie 50 g. vištienos sultinio ir troškinti apie 10 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Ania
2015-08-18 16:20
Labai geras receptas ,tikrai verta gaminti,opo to skaniai suvalgyti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
