Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinta antis su svogūnais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
40 gramų | obelių aliejus |
200 mililitrų | sultinys (labai tinka grybų arba daržovių) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištienos blyneliai
-
Višta su apelsinais
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Skanus viščiukas
-
„Šypsena“
-
Virta apkepinta vištiena
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos apkepas su cukinija
Troškinta antis su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obelių aliejus,
40 gramų -
Sultinys, labai tinka grybų arba daržovių,
200 mililitrų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...