Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).

Troškinta antis su svogūnais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
40 gramų | obelių aliejus |
200 mililitrų | sultinys (labai tinka grybų arba daržovių) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Virtinukai su vištiena
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištienos filė su imbieru
-
Lazanija su vištiena
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištiena su ryžiais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Višta vyne
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištienos keksiukai
-
Ant grotelių kepta višta
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Troškinta antis su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obelių aliejus,
40 gramų -
Sultinys, labai tinka grybų arba daržovių,
200 mililitrų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...