Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!
Putpelės obuolių sultyse
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | putpelė |
| 1 stiklinė | obuolių sultys (geriausia naminės) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 4 valgomieji šaukštai | brendis |
| šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištiena garų puode
-
Vištiena su kopūstais
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištiena su pupelemis
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištienos suktinukai
-
"Girta vištiena"
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos kepsniukai
-
Įdarytos bandelės
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Bulvių košė su vištiena
-
Filiukai pataluose
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
Putpelės obuolių sultyse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Putpelė,
2 vienetai -
Obuolių sultys, geriausia naminės,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
