Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!

Putpelės obuolių sultyse
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | putpelė |
1 stiklinė | obuolių sultys (geriausia naminės) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | brendis |
šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
"Girta vištiena"
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Višta ispaniškai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Įdaryta antis
-
Vištiena su traškia plutele
-
Kijevo kotletas
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Keri viščiukas
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos šašlykas
-
Lazanija su vištiena
Putpelės obuolių sultyse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Putpelė,
2 vienetai -
Obuolių sultys, geriausia naminės,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...