![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepti viščiukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | citrinos (griežinėliais) |
2 vienetai | vištiena (jaunos) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | bruknės (uogienė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištienos užkepėlė
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Sojų marinatas vištienai
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištų blauzdelės
-
Troškinys čenachinėse
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
Kepti viščiukai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Salotos
- Citrinos, griežinėliais
-
Vištiena, jaunos,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Bruknės, uogienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...