
Kepti viščiukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | citrinos (griežinėliais) |
2 vienetai | vištiena (jaunos) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | bruknės (uogienė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Viščiukas citrininis
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Šventinė višta
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Kepti viščiukai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Salotos
- Citrinos, griežinėliais
-
Vištiena, jaunos,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Bruknės, uogienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...