Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kulšelės
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Troškinta vištiena
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Vištiena grybų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kalakutienos pyragas
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Viščiukas tabaka
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištienos filė kepsnys
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...