Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Viščiukas citrininis
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Šventinė višta
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...