Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištiena su apelsinais
-
Vištiena kinietiškai
-
Kepta antiena
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Traškios vištienos juostelės
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Šventiniai drebučiai
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Vištiena su ananasais
-
Višta ispaniškai
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...