Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su ryžiais
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos filė šašlykai
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Įdarytos bandelės
-
Vištiena su daržovemis
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištienos apkepas
-
Kepti viščiukai
-
Citrininė višta
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kiniški sparneliai
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištiena su persikais ir kariu
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...