Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | vištienos krūtinėlės |
2 valgomieji šaukštai | aitriųjų paprikų ir spanguolių padažo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištienos krūtinėlę padalinti į dvi dalis - du kepsnius. Kepsnius įtrinti pirktiniu aitriųjų paprikų ir spanguolių padažu ir palikti apie 1 val. marinuotis
2.
Paruoštą vištieną galima kepti elektrinėje kepsninėje (apie 3 min.), ant žarijų (3-4 min ), orkaitėje (apie 5 min) arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus (po 1 min iš abiejų pusių).
3.
Patiekti su norimu garnyru – virtais spagečiais, ryžiais ar bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis bei "Aitriųjų paprikų ir spanguolių" padažu
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta kurapka
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Vištiena su bulvių koše
- Įdaryta antis
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Vištiena su ryžiais
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Vištienos kotletai su grybais
- Keptas tetervinas
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos filė suktinukai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Vištienos širdelių blyneliai
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Šventinė višta
- Sparneliai su kariu
- Vištienos filė su imbieru
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos krūtinėlė,
1 vienetas -
Aitriųjų paprikų ir spanguolių padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laima
(
)
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę padalinti į dvi dalis - du kepsnius. Kepsnius įtrinti pirktiniu aitriųjų paprikų ir spanguolių padažu ir palikti apie 1 val. marinuotis
Paruoštą vištieną galima kepti elektrinėje kepsninėje (apie 3 min.), ant žarijų (3-4 min ), orkaitėje (apie 5 min) arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus (po 1 min iš abiejų pusių).
Patiekti su norimu garnyru – virtais spagečiais, ryžiais ar bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis bei "Aitriųjų paprikų ir spanguolių" padažu
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...