![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | vištienos krūtinėlės |
2 valgomieji šaukštai | aitriųjų paprikų ir spanguolių padažo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištienos krūtinėlę padalinti į dvi dalis - du kepsnius. Kepsnius įtrinti pirktiniu aitriųjų paprikų ir spanguolių padažu ir palikti apie 1 val. marinuotis
2.
Paruoštą vištieną galima kepti elektrinėje kepsninėje (apie 3 min.), ant žarijų (3-4 min ), orkaitėje (apie 5 min) arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus (po 1 min iš abiejų pusių).
3.
Patiekti su norimu garnyru – virtais spagečiais, ryžiais ar bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis bei "Aitriųjų paprikų ir spanguolių" padažu
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Kalakutienos pyragas
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištienos užkepėlė
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Sojų marinatas vištienai
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos krūtinėlė,
1 vienetas -
Aitriųjų paprikų ir spanguolių padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laima
(
)
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę padalinti į dvi dalis - du kepsnius. Kepsnius įtrinti pirktiniu aitriųjų paprikų ir spanguolių padažu ir palikti apie 1 val. marinuotis
Paruoštą vištieną galima kepti elektrinėje kepsninėje (apie 3 min.), ant žarijų (3-4 min ), orkaitėje (apie 5 min) arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus (po 1 min iš abiejų pusių).
Patiekti su norimu garnyru – virtais spagečiais, ryžiais ar bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis bei "Aitriųjų paprikų ir spanguolių" padažu
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...