Vištų sparnelius įtrinkite česnaku.
Imbierą sutarkuokite arba sumalkite. Išmaišykite su medumi ir sviestu.
Aptepkite vištienos sparnelius ir palikite pasimarinuoti 1-2 valandoms.
Vištienos sparnelius sudėkite į keptuvę, suberkite ananasų kubelius, užpilkite sojos padažu ir ananasų sultimis.
Troškinkite apie 15 minučių. Po to supilkite brendį ir troškinkite dar 5 minutes.
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | brendis |
400 gramų | ananasų (konservuotų, sultys) |
100 mililitrų | ananasų (konservuotų, sultys) |
600 gramų | vištų sparneliai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | imbieras (2 cm) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Putpelės obuolių sultyse
- Vištienos apkepėlė
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Labai paprasti koldūnai
- Kotletai pomidorų padaže
- Troškinta vištiena su paprika
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vaisiais įdaryta višta
- Kepta žąsis su obuoliais
- Vištiena ant druskos
- Aštrūs vištų sparneliai
- Vištienos kulšelės
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- "Girta vištiena"
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brendis,
50 mililitrų -
Ananasai, konservuotų, sultys,
400 gramų -
Ananasai, konservuotų, sultys,
100 mililitrų -
Vištų sparneliai,
600 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Imbieras, 2 cm
-
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtrinkite česnaku.
Imbierą sutarkuokite arba sumalkite. Išmaišykite su medumi ir sviestu.
Aptepkite vištienos sparnelius ir palikite pasimarinuoti 1-2 valandoms.
Vištienos sparnelius sudėkite į keptuvę, suberkite ananasų kubelius, užpilkite sojos padažu ir ananasų sultimis.
Troškinkite apie 15 minučių. Po to supilkite brendį ir troškinkite dar 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
-
LAIMA
2018-11-15 13:12
Tikrai pievas raso kur padazas?
-
tomas
2011-11-05 19:44
o padazas kaip gaminamas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...