Vištų sparnelius įtrinkite česnaku.
Imbierą sutarkuokite arba sumalkite. Išmaišykite su medumi ir sviestu.
Aptepkite vištienos sparnelius ir palikite pasimarinuoti 1-2 valandoms.
Vištienos sparnelius sudėkite į keptuvę, suberkite ananasų kubelius, užpilkite sojos padažu ir ananasų sultimis.
Troškinkite apie 15 minučių. Po to supilkite brendį ir troškinkite dar 5 minutes.

Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | brendis |
400 gramų | ananasų (konservuotų, sultys) |
100 mililitrų | ananasų (konservuotų, sultys) |
600 gramų | vištų sparneliai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | imbieras (2 cm) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Šventinė višta
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Keptas kalakutas
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Antis Velykų stalui
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Kepsneliai su grybais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Traški vištiena
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brendis,
50 mililitrų -
Ananasai, konservuotų, sultys,
400 gramų -
Ananasai, konservuotų, sultys,
100 mililitrų -
Vištų sparneliai,
600 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Imbieras, 2 cm
-
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtrinkite česnaku.
Imbierą sutarkuokite arba sumalkite. Išmaišykite su medumi ir sviestu.
Aptepkite vištienos sparnelius ir palikite pasimarinuoti 1-2 valandoms.
Vištienos sparnelius sudėkite į keptuvę, suberkite ananasų kubelius, užpilkite sojos padažu ir ananasų sultimis.
Troškinkite apie 15 minučių. Po to supilkite brendį ir troškinkite dar 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
-
LAIMA
2018-11-15 13:12
Tikrai pievas raso kur padazas?
-
tomas
2011-11-05 19:44
o padazas kaip gaminamas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...