
Vištiena su apelsinais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištiena ( šlaunelės (be kaulo) ) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai (santa Maria)) |
2 vienetai | apelsinų |
0.5 vieneto | apelsinų ((sultys)) |
1.5 valgomojo šaukšto | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.
2.
Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.
3.
Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.
4.
Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištiena "afigiena"
-
„Saulytė“
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Šventinė višta
-
Višta vyne
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Kepta vištiena
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištiena kinietiškai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
Vištiena su apelsinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, šlaunelės (be kaulo) ,
1 vienetas -
Prieskoniai, vištienai (santa Maria),
1 žiupsnelis -
Apelsinai,
2 vienetai -
Apelsinai, (sultys),
0.5 vieneto -
Aliejus,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.
Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.
Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.
Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai