Vištiena su ananasais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek raudonas vynas
2 arbatiniai šaukšteliai krakmolas (kukurūzų)
100 gramų šparaginės pupelės
0.5 valgomojo šaukšto sojos padažas
šiek tiek imbieras
250 gramų vištiena (virta, be kaulų)
0.25 vieneto ananasų (pjaustytas)
šiek tiek sultinys (vištienos)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iš prieskoninių sojos, šaukštelio kukurūzų krakmolo, šaukšto aliejaus, žiupsnelio druskos ir pipirų paruošiamas mirkalas. Vištiena supjaustoma plonomis juostelėmis, sudedama į paruoštą mirkalą ir su juo sumaišoma. Keptuvėje įkaitinamas likusis aliejus. Jame apkepinama gerai mirkalo prisigėrusi vištiena, sudedami troškintos šparaginės pupelės, ananasas ir uždengus viskas patroškinama ant nedidelės ugnies. Likusis krakmolas, ananaso sultys, imbieras sumaišoma ir supilama į verdantį vištienos sultinį, po to įpilama vyno. Gautas padažas užpilamas ant vištienos. Paduodama su biria ryžių koše.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena su ananasais

Komentarai: 19
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš prieskoninių sojos, šaukštelio kukurūzų krakmolo, šaukšto aliejaus, žiupsnelio druskos ir pipirų paruošiamas mirkalas. Vištiena supjaustoma plonomis juostelėmis, sudedama į paruoštą mirkalą ir su juo sumaišoma. Keptuvėje įkaitinamas likusis aliejus. Jame apkepinama gerai mirkalo prisigėrusi vištiena, sudedami troškintos šparaginės pupelės, ananasas ir uždengus viskas patroškinama ant nedidelės ugnies. Likusis krakmolas, ananaso sultys, imbieras sumaišoma ir supilama į verdantį vištienos sultinį, po to įpilama vyno. Gautas padažas užpilamas ant vištienos. Paduodama su biria ryžių koše.

Reklama:

Komentarai (19)


  • d 2016-04-07 17:55

    O kodel vista nepilnai iskepe? :D


  • Kamilė 2010-12-15 13:12

    receptas nukopijuotas, jei neklystu tai iš gaspadinė.lt. nesuprantu tik ko jūs čia nesuprantat, viskas gana aiškiai parašyta. :galvoju:


  • (anonimas) 2009-07-09 17:43

    "is prieskoniniu sojos" turetu daug but, kadangi kitu "mirkalo" ingredientu yra tik po sauksteli, o gaunasi tiek kad galima vistiena ismirkyt ir dar lieka...
    nu sakes, taip skaniai skamba, o kazkoks kratinys is recepto padarytas. :-( :-( :-(


  • (anonimas) 2009-07-09 17:35

    kazkoks marazmas, taip netvarkingai parasyta, kad zodziu truksta.virejau, rasyk papunkciui, nes neina minties pagaut.


  • karolina 2009-03-17 15:16

    Cia ir yra sparagines pupeles, o ne sparagai. :super:


  • Ramunė 2009-02-25 18:27

    :super: :super: :super: patiekalas. Aš gaminu iš žalios paukštienos, dažniausiai krūtinėlės. Dar kartais įdedu ir paprikos, raudonos ar oranžinės. Arba abiejų. :-)


  • SnAIGĖ 2009-02-25 18:00

    Kas mėgsta aštrų maistą tai kiniečių maistas pats skaniausias net ir už meksikiečių :super: todėl visiem rekomenduojiu paragauti ;-) skanaus :super: ;-)


  • niurzga 2009-01-27 15:36

    na štai... dar vienas atvejis, kai žmones neskiria šparagų nuo šparaginių pupelių, o juk tai dvi labai skirtingos daržovės... :ne:


  • laila 2009-01-24 13:39

    man cia tikrai primena "shamarliaka"


  • hm. 2009-01-17 17:37

    Chegewara , nesikarščiuok taip. ;-)


Daugiau receptų