šiek tiek | raudonas vynas |
2 arbatiniai šaukšteliai | krakmolas (kukurūzų) |
100 gramų | šparaginės pupelės |
0.5 valgomojo šaukšto | sojos padažas |
šiek tiek | imbieras |
250 gramų | vištiena (virta, be kaulų) |
0.25 vieneto | ananasų (pjaustytas) |
šiek tiek | sultinys (vištienos) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta kurapka
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Vištienos kulšelės su bulvėmis
- Kalakutiena bulvių geldelėse
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištienos apkepas su cukinija
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Naminis šnicelis
- Vištiena su rabarbarais
- Pikantiškas troškinys
- Vištienos šašlykas
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Bulvių košė su vištiena
- Putpelės obuolių sultyse
- Keri viščiukas
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta obuoliais antis
- Vištiena ant druskos
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
Vištiena su ananasais
- Paruošimo laikas:
- Raudonas vynas
-
Krakmolas, kukurūzų,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Sojos padažas,
0.5 valgomojo šaukšto - Imbieras
-
Vištiena, virta, be kaulų,
250 gramų -
Ananasai, pjaustytas,
1/4 vieneto - Sultinys, vištienos
- Aliejus
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš prieskoninių sojos, šaukštelio kukurūzų krakmolo, šaukšto aliejaus, žiupsnelio druskos ir pipirų paruošiamas mirkalas. Vištiena supjaustoma plonomis juostelėmis, sudedama į paruoštą mirkalą ir su juo sumaišoma. Keptuvėje įkaitinamas likusis aliejus. Jame apkepinama gerai mirkalo prisigėrusi vištiena, sudedami troškintos šparaginės pupelės, ananasas ir uždengus viskas patroškinama ant nedidelės ugnies. Likusis krakmolas, ananaso sultys, imbieras sumaišoma ir supilama į verdantį vištienos sultinį, po to įpilama vyno. Gautas padažas užpilamas ant vištienos. Paduodama su biria ryžių koše.
Komentarai (19)
-
d
2016-04-07 17:55
O kodel vista nepilnai iskepe? :D
-
Kamilė
2010-12-15 13:12
receptas nukopijuotas, jei neklystu tai iš gaspadinė.lt. nesuprantu tik ko jūs čia nesuprantat, viskas gana aiškiai parašyta. :galvoju:
-
(anonimas)
2009-07-09 17:43
"is prieskoniniu sojos" turetu daug but, kadangi kitu "mirkalo" ingredientu yra tik po sauksteli, o gaunasi tiek kad galima vistiena ismirkyt ir dar lieka...
nu sakes, taip skaniai skamba, o kazkoks kratinys is recepto padarytas. :-( :-( :-(
-
(anonimas)
2009-07-09 17:35
kazkoks marazmas, taip netvarkingai parasyta, kad zodziu truksta.virejau, rasyk papunkciui, nes neina minties pagaut.
-
karolina
2009-03-17 15:16
Cia ir yra sparagines pupeles, o ne sparagai. :super:
-
Ramunė
2009-02-25 18:27
:super: :super: :super: patiekalas. Aš gaminu iš žalios paukštienos, dažniausiai krūtinėlės. Dar kartais įdedu ir paprikos, raudonos ar oranžinės. Arba abiejų. :-)
-
SnAIGĖ
2009-02-25 18:00
Kas mėgsta aštrų maistą tai kiniečių maistas pats skaniausias net ir už meksikiečių :super: todėl visiem rekomenduojiu paragauti ;-) skanaus :super: ;-)
-
niurzga
2009-01-27 15:36
na štai... dar vienas atvejis, kai žmones neskiria šparagų nuo šparaginių pupelių, o juk tai dvi labai skirtingos daržovės... :ne:
-
laila
2009-01-24 13:39
man cia tikrai primena "shamarliaka"
-
hm.
2009-01-17 17:37
Chegewara , nesikarščiuok taip. ;-)