
Vištiena medaus garstyčių marinate
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | vištiena |
3 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (grūdeliais) |
3 valgomieji šaukštai | medus (skystas) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | citrinos (sultys) |
2 valgomieji šaukštai | bazilikas (kapotas) |
3 skiltelės | česnakas (smulkintas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištieną supjaustame gabaleliais (jei tai višta, o ne jos dalys).
2.
Visi kiti ingridientai sumaišyti dubenėlyje.
Supilkite marinatą į dubenį su vištiena, išmaišyti ir įdėti į šaldytuvą marinuoti bent 30 minučių, geriau per naktį.
Supilkite marinatą į dubenį su vištiena, išmaišyti ir įdėti į šaldytuvą marinuoti bent 30 minučių, geriau per naktį.
3.
Perkelti vištieną į ugniai atsparią formą. Marinatą neišmesti.
4.
Įdėkite formą į įkaitintą 200°C temp. orkaitę ir kepkite, kol suminkštės, apie 40-50 minučių. Kelis kartus laistikite vištieną marinato likučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Anties šlaunelės
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištiena kinietiškai
-
Kijevo kotletai
-
Kepta antis su obuoliais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kijevo kotletas
-
Įdarytos paprikos
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Ant grotelių kepta višta
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Keptos anties šlaunelės
Vištiena medaus garstyčių marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena,
1 kilogramas -
Garstyčios, grūdeliais,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Medus, skystas,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos, sultys,
1 vienetas -
Bazilikas, kapotas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, smulkintas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustame gabaleliais (jei tai višta, o ne jos dalys).
Visi kiti ingridientai sumaišyti dubenėlyje.
Supilkite marinatą į dubenį su vištiena, išmaišyti ir įdėti į šaldytuvą marinuoti bent 30 minučių, geriau per naktį.Perkelti vištieną į ugniai atsparią formą. Marinatą neišmesti.
Įdėkite formą į įkaitintą 200°C temp. orkaitę ir kepkite, kol suminkštės, apie 40-50 minučių. Kelis kartus laistikite vištieną marinato likučiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...