Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.

Troškintos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kurapka |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | alyvuogių (žalios (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištiena orkaitėje
-
Sojų marinatas vištienai
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Keptos anties šlaunelės
-
Paukštienos apkepas
-
Vištienos file kepsnys
-
Šventiniai drebučiai
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištiena su paprika po garų
-
Blauzdelės grilyje
-
Vištiena su bulvių koše
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Aluje keptas viščiukas
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Kijevo kotletas
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
Troškintos kurapkos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Alyvuogės, žalios (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...