Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškintos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kurapka |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | alyvuogių (žalios (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Aštri vištiena
-
Kepta šventinė žąsis
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Anties šlaunelės
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Maltos vištienos kebabas
-
Orkaitėje kepta višta
-
Aštrūs vištienos sparneliai
Troškintos kurapkos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Alyvuogės, žalios (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...