Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.
Troškintos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kurapka |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | alyvuogių (žalios (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Putpelės obuolių sultyse
- Vištienos apkepėlė
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Labai paprasti koldūnai
- Kotletai pomidorų padaže
- Troškinta vištiena su paprika
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vaisiais įdaryta višta
- Kepta žąsis su obuoliais
- Vištiena ant druskos
- Aštrūs vištų sparneliai
- Vištienos kulšelės
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- "Girta vištiena"
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
Troškintos kurapkos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Alyvuogės, žalios (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...