Į vištienos faršą įmaišykite prieskonius, manų kruopas ir sukapotus svogūnus.
Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite vištienos faršą. Viršų išlyginkite.
Vištienos faršą ištepkite majonezu. Ant viršaus suberkite sutarkuotus rūgščius obuolius ir sūrį.
Kepkite apie 40 minučių 180-190° C orkaitėje.

Vištienos apkepas su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vištienos faršas |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | obuoliai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antiena
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištų sparneliai
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Anties šlaunelės
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
Vištienos apkepas su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
1 kilogramas -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Obuoliai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Majonezas,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmaišykite prieskonius, manų kruopas ir sukapotus svogūnus.
Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite vištienos faršą. Viršų išlyginkite.
Vištienos faršą ištepkite majonezu. Ant viršaus suberkite sutarkuotus rūgščius obuolius ir sūrį.
Kepkite apie 40 minučių 180-190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...