Į vištienos faršą įmaišykite prieskonius, manų kruopas ir sukapotus svogūnus.
Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite vištienos faršą. Viršų išlyginkite.
Vištienos faršą ištepkite majonezu. Ant viršaus suberkite sutarkuotus rūgščius obuolius ir sūrį.
Kepkite apie 40 minučių 180-190° C orkaitėje.

Vištienos apkepas su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vištienos faršas |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | obuoliai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antiena
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Ant grotelių kepta višta
-
Sojų marinatas vištienai
-
Vištiena garų puode
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Orkaitėje kepta višta
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištienos filė šašlykas
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
Vištienos apkepas su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
1 kilogramas -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Obuoliai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Majonezas,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmaišykite prieskonius, manų kruopas ir sukapotus svogūnus.
Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite vištienos faršą. Viršų išlyginkite.
Vištienos faršą ištepkite majonezu. Ant viršaus suberkite sutarkuotus rūgščius obuolius ir sūrį.
Kepkite apie 40 minučių 180-190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...