Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite šiek tiek apvirtas bulves, žiedeliais – svogūnus . Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberkite prieskonius ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą ir troškinkite dar 5 minutes.
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.
Vištienos troškinys su bulvėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 3 žiupsneliai | vištiena (blauzdelės) |
| 10 vienetų | bulvių |
| 3 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 100 gramų | sviestas |
| šiek tiek | svogūnų laiškai |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Traški vištiena
-
Kijevo kotletai
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Kijevo kotletai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Kiniški sparneliai
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos apkepėlė
Vištienos troškinys su bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, blauzdelės,
3 žiupsneliai -
Bulvės,
10 vienetų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų - Svogūnų laiškai
- Krapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite šiek tiek apvirtas bulves, žiedeliais – svogūnus . Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberkite prieskonius ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą ir troškinkite dar 5 minutes.
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
