
Čeburėkai su vištienos faršu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | vištiena (faršas) |
200 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
50 mililitrų | kefyras |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
1. Gerai ištrinti varškę, galima ir per sėtelį. Sudėti kiaušinius, supilti kefyrą su nugesinta soda ir įpilti šiek tiek aliejaus.
2.
2. Berti miltus ir maišyti kol minkysis ir taip pat nebelips prie rankų.
3.
3. Padalinti tešlą į dalis ir iškočioti norimą formą čeburėkams.
4.
4. Į vištienos faršą sudėti smulkintus svogūnus, druskos, prieskonių ir pipirų pagal jūsų skonį.
5.
5. Tada faršą dėti į iškočiotą tešlos formą, gražiai užspausti ir kepti aliejuje.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos troškinys
-
Skanus viščiukas
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Kepta kurapka
-
Irmos paukštiena patale
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištienos kepsniukai
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Marinuoti vištos sparneliai
Čeburėkai su vištienos faršu
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, faršas,
500 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kefyras,
50 mililitrų - Kvietiniai miltai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Gerai ištrinti varškę, galima ir per sėtelį. Sudėti kiaušinius, supilti kefyrą su nugesinta soda ir įpilti šiek tiek aliejaus.
2. Berti miltus ir maišyti kol minkysis ir taip pat nebelips prie rankų.
3. Padalinti tešlą į dalis ir iškočioti norimą formą čeburėkams.
4. Į vištienos faršą sudėti smulkintus svogūnus, druskos, prieskonių ir pipirų pagal jūsų skonį.
5. Tada faršą dėti į iškočiotą tešlos formą, gražiai užspausti ir kepti aliejuje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Valda
2017-05-16 21:06
Kiek kvietinių miltų ?
-
Brigita
2016-11-06 03:13
Ka reiškia nu gesinti soda?
-
......
2016-07-06 18:54
Tokius kepdavau orkaitėje.irgi gerai.mažiau riebalų.
-
Tomas
2016-03-01 15:08
Pirmą kartą gaminau ir gavosi nerealaus skonio!
-
Ruta
2016-01-13 23:19
bandysiu pasigaminti...
-
Laura
2016-01-05 12:55
Labai skaniai gavosi super receptas!!!
-
Virginija
2015-05-02 07:35
Pirma karta gaminau tokius ceburekus, gavosi labai skanus, aciu uz recepta.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...