
Višta ant alaus butelio
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | vištiena |
1 butelis | alaus (tamsus nestiprus) |
200 mililitrų | vanduo |
3 skiltelės | česnakas |
30 mililitrų | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).
2.
Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaitę ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traški vištiena
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Makaronai su vištiena
-
Vištienos filė su imbieru
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištienos file kepsnys
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištienos pyragas
-
Gardus vištienos šašlykiukas
Višta ant alaus butelio
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
2 vienetai -
Alus, tamsus nestiprus,
1 butelis -
Vanduo,
200 mililitrų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
30 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).
Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaitę ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai