Višta ant alaus butelio
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | vištiena |
1 butelis | alaus (tamsus nestiprus) |
200 mililitrų | vanduo |
3 skiltelės | česnakas |
30 mililitrų | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).
2.
Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaitę ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta žąsis su obuoliais
- Kepta supjaustyta višta
- Saldžiarūgštė vištiena
- Rūkytas kalakutas
- Vištienos juostelės su sezamu
- Keptos bulvės ir vištiena
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Vištiena grietinėlės padaže
- Švelni vištiena su brokoliais
- Vištienos filė šašlykas
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Morkų troškinys su vištiena
- Netikras zuikis su vištiena
- Vištienos sparneliai su medumi
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Virtinukai su vištiena
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Įdaryta obuoliais antis
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Aluje troškinta višta
Višta ant alaus butelio
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
2 vienetai -
Alus, tamsus nestiprus,
1 butelis -
Vanduo,
200 mililitrų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
30 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).
Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaitę ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai