
Ant grotelių kepta višta
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena |
1 pakelis | prieskoniai (vištienai) |
1 galva | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
2 valgomieji šaukštai | druska |
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
2.
Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Keptas tetervinas
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištienos apkepėlė
-
Lazanija su vištiena
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištienos krūtinėlė
-
Sojų marinatas vištienai
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos troškinys
Ant grotelių kepta višta
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Prieskoniai, vištienai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...