
Ant grotelių kepta višta
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena |
1 pakelis | prieskoniai (vištienai) |
1 galva | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
2 valgomieji šaukštai | druska |
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
2.
Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas viščiukas
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos filė suktinukai
-
Aštrūs sparneliai
-
Įdaryta antis
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Traški vištiena
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Viščiukas folijoje
-
Vištienos keksiukai
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Neįprasti kotletukai
Ant grotelių kepta višta
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Prieskoniai, vištienai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...