Vištą sukarpykite mažesniais gabaliukais. Susmulkinkite svogūnus, pomidorus, paprikas, česnaką.
Pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Sudėkite vištieną, pomidorus, paprikas, česnakus, apibarstykite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.
Suberkite ryžius, supilkite verdantį vandenį, kad viską ne tik apsemtų, bet vandens būtų apie 1,5-2 cm virš.
Troškinkite apie 20 minučių.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištiena su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
3 skiltelės | česnakas |
300 gramų | ryžiai |
šiek tiek | aliejaus |
400 gramų | paprika |
250 gramų | svogūnai |
1.5 kilogramo | vištiena |
350 gramų | pomidorai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas su brokoliais
-
Makaronai su krevetėmis
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
-
Plovas orkaitėje
-
Makaronai su moliūgu
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Virtinukai
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
-
Lazanija su lašiša
-
Plovas
-
Tagliatelle Bolognese
-
Spaghetti
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Rizotas su baravykais
Vištiena su ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Ryžiai,
300 gramų - Aliejus
-
Paprika,
400 gramų -
Svogūnai,
250 gramų -
Vištiena,
1.5 kilogramo -
Pomidorai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą sukarpykite mažesniais gabaliukais. Susmulkinkite svogūnus, pomidorus, paprikas, česnaką.
Pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Sudėkite vištieną, pomidorus, paprikas, česnakus, apibarstykite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.
Suberkite ryžius, supilkite verdantį vandenį, kad viską ne tik apsemtų, bet vandens būtų apie 1,5-2 cm virš.
Troškinkite apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alytus
2015-02-10 05:47
Ar čia kaip su kiauliena plovas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...