
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | makaronai (tagliatelle) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai, perpjauti pusiau) |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
100 gramų | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | aitriosios paprikos dribsnių |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
2.
Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
3.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūreiviški makaronai
-
Makaronai su šonine
-
Makaronai su faršu
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Įdaryti makaronai
-
Risotto
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Lazanija su baziliku
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Makaronai su faršu
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Makaronų apkepas
-
Ryžių rizotas
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
-
Jautienos čili su makaronais
-
Lazanija su veršiena
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
-
Makaronų saulytė
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Tagliatelle Bolognese
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai, tagliatelle,
1 pakelis -
Pomidorai, vyšniniai, perpjauti pusiau,
1 pakelis -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Petražolės, smulkintos,
100 gramų -
Aitriosios paprikos dribsniai,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Česnakas, smulkinti,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...