
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | makaronai (tagliatelle) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai, perpjauti pusiau) |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
100 gramų | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | aitriosios paprikos dribsnių |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
2.
Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
3.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Jūreiviški makaronai
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Garfildo lazanija
-
Ryžių pyragas su silke
-
Vaikiški pietūs
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Tagliatelle Bolognese
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Makaronų apkepas
-
Makaronų su dešra apkepas
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Ryžių kepsneliai
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai, tagliatelle,
1 pakelis -
Pomidorai, vyšniniai, perpjauti pusiau,
1 pakelis -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Petražolės, smulkintos,
100 gramų -
Aitriosios paprikos dribsniai,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Česnakas, smulkinti,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...