Ryžių rizotas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | ryžiai |
2 vienetai | morkos |
150 gramų | šparaginės pupelės (šaldytos) |
150 gramų | brokoliai (šaldyti) |
100 gramų | žirneliai (šaldyti) |
2 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
80 gramų | sauso balto vyno |
1 skiltelė | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (alyvuogių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).
2.
Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.
3.
Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
- Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
- Rizotas su baravykais
- Makaronai su faršu
- Makaronų apkepas su sūriu
- Makaronų saulytė
- Plovas su baklažanais
- Įdaryti makaronai
- Spagečiai a‘la Carbonara
- Makaronai su sojos faršu
- Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Silkės apkepas su ryžiais
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Ryžių rizotas
- Garfildo lazanija
- Olandiškas ryžių apkepas
- Makaronai su tunu ir baklažanais
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
Ryžių rizotas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Morkos,
2 vienetai -
Šparaginės pupelės, šaldytos,
150 gramų -
Brokoliai, šaldyti,
150 gramų -
Žirneliai, šaldyti,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sausas baltasis vynas,
80 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus, alyvuogių,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).
Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.
Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
o risotto
2015-03-24 16:03
gali but ne is ryziu????? :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...