
Makaronai su faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | makaronai |
400 gramų | kiauliena (malta) |
300 gramų | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 vienetai | paprika (raudonos) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens.
2.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas. Keptuvėje su riebalais pakepinkite svogūnus ir paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Sudėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek patroškinkite.
3.
Makaronams išvirus įdėkite sviestą ir grietinę. Išmaišykite. Sudėkite faršą su paprikomis, svogūnais ir pomidorų padažu ir viską gerai išmaišykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti Carbonara
-
Ryžių apkepas
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Jūreiviški makaronai
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Ryžių apkepas
-
Įdaryti caneloni
-
Plovas su brokoliais
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Makaronai su šonine
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Makaronai su vištiena
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Makaronai su česnakiniu padažu
Makaronai su faršu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Kiauliena, malta,
400 gramų -
Pomidorų padažas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudonos,
2 vienetai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas. Keptuvėje su riebalais pakepinkite svogūnus ir paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Sudėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek patroškinkite.
Makaronams išvirus įdėkite sviestą ir grietinę. Išmaišykite. Sudėkite faršą su paprikomis, svogūnais ir pomidorų padažu ir viską gerai išmaišykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...