
Makaronai su faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | makaronai |
400 gramų | kiauliena (malta) |
300 gramų | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 vienetai | paprika (raudonos) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens.
2.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas. Keptuvėje su riebalais pakepinkite svogūnus ir paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Sudėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek patroškinkite.
3.
Makaronams išvirus įdėkite sviestą ir grietinę. Išmaišykite. Sudėkite faršą su paprikomis, svogūnais ir pomidorų padažu ir viską gerai išmaišykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikra lazanija
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Nuostabioji paelija
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Lazanija su jautiena
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Jūreiviški makaronai
-
Penne makaronai su mėsos padažu
-
Porai su ryžiais
-
Ryžių pyragas su silke
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Makaronų apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Sūrio ir makaronų apkepas
Makaronai su faršu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Kiauliena, malta,
400 gramų -
Pomidorų padažas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudonos,
2 vienetai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas. Keptuvėje su riebalais pakepinkite svogūnus ir paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Sudėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek patroškinkite.
Makaronams išvirus įdėkite sviestą ir grietinę. Išmaišykite. Sudėkite faršą su paprikomis, svogūnais ir pomidorų padažu ir viską gerai išmaišykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...