
Makaronai su faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | makaronai |
400 gramų | kiauliena (malta) |
300 gramų | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 vienetai | paprika (raudonos) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens.
2.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas. Keptuvėje su riebalais pakepinkite svogūnus ir paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Sudėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek patroškinkite.
3.
Makaronams išvirus įdėkite sviestą ir grietinę. Išmaišykite. Sudėkite faršą su paprikomis, svogūnais ir pomidorų padažu ir viską gerai išmaišykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Faršu kimšti makaronai
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Makaronai su šonine
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Pasta su grill baklažanais
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Rizotas su baravykais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Tagliatelle Bolognese
-
Makaronai su vištiena
Makaronai su faršu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Kiauliena, malta,
400 gramų -
Pomidorų padažas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudonos,
2 vienetai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas. Keptuvėje su riebalais pakepinkite svogūnus ir paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Sudėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek patroškinkite.
Makaronams išvirus įdėkite sviestą ir grietinę. Išmaišykite. Sudėkite faršą su paprikomis, svogūnais ir pomidorų padažu ir viską gerai išmaišykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...