Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | makaronai |
200 gramų | vyšninių pomidorų |
100 gramų | gražgarstės |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | graikiniai riešutai |
30 gramų | parmezano sūris |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sudėkite gražgarstes (kelis lapelius pasilikite papuošimui) kartu su graikiniais riešutais, česnaku, druska ir pipirais į smulkintuvą ir įjunkite. Palaipsniui įdėkite parmezano sūrio, alyvuogių aliejaus.
2.
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir palikite juos kartu su česnaku, alyvuogių aliejumi bei druska ir pipirais tam, kad įsigertų aromatai.
3.
Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite 400 g makaronų (formai išlaikyti rekomenduojama Pasta Zara makaronai) pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
4.
Įmaišykite gražgarsčių pesto padažą, atskiestą keliais šaukštais vandens, naudoto makaronų virimui ir sudėkite vyšninius pomidorus. Papuoškite gražgarstėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su tunu ir baklažanais
- Įdaryti caneloni
- Ryžių košė su vaisiais
- Tagliatelle su krevetėmis
- Ryžių blynai
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Makaronai su šonine
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
- Ryžių apkepas
- Makaronai su faršu
- Lazanija su veršiena
- Plovas su baklažanais
- Jūreiviški makaronai
- Makaronai su moliūgu
- Citrininiai ryžiai
- Paprastoji lazanija
- Makaronai su sardelėmis
- Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
400 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
200 gramų -
Gražgarstės,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Graikiniai riešutai,
30 gramų -
Parmezano sūris,
30 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite gražgarstes (kelis lapelius pasilikite papuošimui) kartu su graikiniais riešutais, česnaku, druska ir pipirais į smulkintuvą ir įjunkite. Palaipsniui įdėkite parmezano sūrio, alyvuogių aliejaus.
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir palikite juos kartu su česnaku, alyvuogių aliejumi bei druska ir pipirais tam, kad įsigertų aromatai.
Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite 400 g makaronų (formai išlaikyti rekomenduojama Pasta Zara makaronai) pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
Įmaišykite gražgarsčių pesto padažą, atskiestą keliais šaukštais vandens, naudoto makaronų virimui ir sudėkite vyšninius pomidorus. Papuoškite gražgarstėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...