
Silkės apkepas su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | silkė (rūkyta) |
1 stiklinė | ryžiai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | kajeno pipiras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Spageti su krevetėmis
-
Karališkoji silkė
-
Menkės apkepas su grybais
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Silkė pataluose
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Žuvis padaže
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Silkė su svogunais marinate
-
Lašiša garuose
-
Karpis, šutintas aluje
-
Žuvies blynukai
Silkės apkepas su ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, rūkyta,
400 gramų -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai, malti
- Kajeno pipiras
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...