Silkės apkepas su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | silkė (rūkyta) |
| 1 stiklinė | ryžiai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
| šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
| šiek tiek | kajeno pipiras |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Pica su lašiša
-
Karpis su porais
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Žuvies pyragas
-
Folijoje keptas karpis
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Žuvis tešloje
-
Šamų kotletukai
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Keptos kuojos
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Lazanija su lašiša
-
Silkė su svogūniukais
-
Žuvis padaže
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
Silkės apkepas su ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, rūkyta,
400 gramų -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai, malti
- Kajeno pipiras
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biriai išvirti ryžius, dar karštus išmaišyti su šaukštu sviesto, suberti pipirus. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir pakepinti svieste. Rūkytą silkę nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Grietinę išmaišyti su žiupsneliu druskos ir petražolėmis. Atsargiai, labai kruopščiai viską sumaišyti. Troškintuvą patepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti apkepą. Kepti karštoje orkaitėje 20 min. Patiekti su pomidorų padažu ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
