Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
Plekšnė su špinatais ir feta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | plekšnė (be odos) |
| 4 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| 0.5 stiklinės | grybai (smulkinti, švieži) |
| 4 stiklinės | špinatai (lapeliai) |
| 30 gramų | sūris (sutrintas, feta) |
| 2 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
| šiek tiek | prieskoniai (Itališkas mišinys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Midijų šašlykai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Plekšnės filė su plutele
-
Keptos plekšnės
-
Kepta žuvies filė
-
Omarai
-
Keptas upėtakis
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Lašišos šašlykas
Plekšnė su špinatais ir feta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Plekšnė, be odos,
0.5 kilogramo -
Česnakas,
4 skiltelės - Alyvuogių aliejus
-
Grybai, smulkinti, švieži,
0.5 stiklinės -
Špinatai, lapeliai,
4 stiklinės -
Sūris, sutrintas, feta,
30 gramų -
Pomidorai, slyviniai,
2 vienetai - Prieskoniai, Itališkas mišinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.
Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
