Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.
Kepta plekšnė padaže
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | plekšnė |
8 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
25 gramai | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Kepta aštri menkė
- Žuvies kotletai
- Kepta skumbrė
- Kepta stinta
- Žuvis tešloje
- Saidos filė su ryžiais
- Lašiša su vaisiais
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Žuvies spurgytės
- Karpis, keptas orkaitėje
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Lašišos kepsneliai
- Kepta marinuota menkė
- Žuvis su garstyčiomis
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Keptas upėtakis
- Kepta stinta su krapais
Kepta plekšnė padaže
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Actas
- Druska
-
Plekšnė,
1 kilogramas -
Aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės,
25 gramai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (9)
-
saulius
2012-10-24 23:37
ryt bandysiu kept %-)
-
Paulius
2011-11-17 15:53
Taigi, dviese pabandė ir palaidojo juos, matyt, nes atsiliepimų nebėra...
-
Jurgita
2011-05-16 20:05
Na bandau ragausim...kas per skonis...:)
-
Linas
2009-06-19 20:21
Nagi pabandysiu :taip:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...