Porą, papriką, morką supjaustykite šiaudeliais.
Ant pergamentinio popieriaus sudėkite daržoves ir žuvies gabaliukus.
Apibarstykite prieskoniais.
Apipilkite vynu. Ant žuvies sudėkite nuluptas apelsinų skilteles. Uždenkite žuvį pergamentiniu popieriumi.
Kepkite 200° C orkaitėje 20-25 minutes.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kalendra |
400 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | apelsinų |
2 valgomieji šaukštai | vynas (baltas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su vaisiais
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Lašiša „My little secret“
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Šutintas upėtakis
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Karosai grietinėje
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Virta žuvis tešloje
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Kepta lydeka
-
Lašiša su citrina
-
Lydekos kepsneliai
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Lašišos užkandėlė
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Žuvies kotletai
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kalendra
-
Lašiša, filė,
400 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porą, papriką, morką supjaustykite šiaudeliais.
Ant pergamentinio popieriaus sudėkite daržoves ir žuvies gabaliukus.
Apibarstykite prieskoniais.
Apipilkite vynu. Ant žuvies sudėkite nuluptas apelsinų skilteles. Uždenkite žuvį pergamentiniu popieriumi.
Kepkite 200° C orkaitėje 20-25 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...