"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų
1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.

Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
400 gramų | tilapija (filė (3 vnt)) |
šiek tiek | aliejaus (moliūgų arba alyvuogių) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Lašišos suktiniai
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Skumbrė su citrina
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Lietuviški "sushiai"
-
Keptos seliavos
-
Folijoje kepta lašiša
-
Karališkoji silkė
-
Žuvies pyragas
-
Folijoje keptas karpis
-
Tešloje kepta silkė
-
Žuvies maltiniai
-
Menkės kukuliai
-
Kepta žuvies filė
-
Žuvies kukuliukai
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Žuvies kepsneliai
-
Žuvies pyragas
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Tilapija, filė (3 vnt),
400 gramų - Aliejus, moliūgų arba alyvuogių
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų
1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
egle
2011-09-29 13:04
be galo skanu,pabandziau ir labai patiko,tad turesiu ka pasiulyti savo sveciams. :-) ;-)
-
megstu
2010-05-17 14:04
krevetes. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...