
Keptas upėtakis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalai | upėtakis |
2 valgomieji šaukštai | citrinos |
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
2.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu.
3.
Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvies spurgytės
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Keptos plekšnės
-
Žuvies apkepas
-
Virta žuvis tešloje
-
Keptos kuojos
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Omarai
-
Lašišos kepsneliai
-
Keptas upėtakis
-
Kepta menkė
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Žuvies kotletai
-
Virtas karšis
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Upėtakis,
4 gabalai -
Citrinos,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu.
Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...