Keptas upėtakis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 gabalai | upėtakis |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinos |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
| 5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
2.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu.
3.
Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas upėtakis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepti karpiai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Žuvies apkepas
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Kepta žuvis
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Žuvytės tešloje
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Lašišos vėrinukai
-
Karališkoji silkė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvis ant grilio
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Lašišos suktiniai
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Upėtakis,
4 gabalai -
Citrinos,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu.
Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
