Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)

Šamų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
2 riekės | duona |
2 kilogramai | šamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sočiausioji pica
-
Spageti su krevetėmis
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Silkė su manų koše
-
Žuvies kepsneliai
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Kepta marinuota žuvis
-
Keptas starkis
-
Eršketas šampane
-
Folijoje kepta žuvis
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Žuvis pagal Ingą
Šamų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Duona,
2 riekės -
Šamas,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...