
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų | zigmo atlantinių lašišų filė |
2 vienetai | morkos |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
5 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 valgomieji šaukštai | dižono garstyčios |
1 vienetas | rozmarinas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.
2.
Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.
3.
Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.
4.
Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša folijoje
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Žuvies paplotėliai
-
Keptas ungurys
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Krevečių užkepėlė
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Lašišos užkandėlė
-
Keptas įdarytas karpis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Kulebekas
-
Žuvies šašlykai
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Lašišos kepsneliai
-
Redos lašiša
-
Farširuota lydeka
-
Žuvies kukuliai
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Atlantinių lašišų filė,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Dižono garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.
Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.
Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.
Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...