Iš skumbrės išimame file. File gabaliukus iš abiejų pusių apibarstome prieskoniais. Ant skardos (išklotos kepimo popieriumi ar išteptos aliejumi) file dedame oda į viršų. Kiekvieną įpjauname 2-3k.
Kepame 180laipsnių temp. apie 15min.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Skumbrė kepta orkaitėje
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai | skumbrė |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | paprika ((raudona, didelė)) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Svogūnus ir papriką smulkiai supjaustome, dedame kepti. Gerai apkepinus pilam padažą, išmaišome ir nukaičiame. (Man šis padažiukas skaniausias prie visokios žuvies).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karšis
-
Kepta aštri menkė
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Žuvis su migdolais
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Menkės kukuliai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Kepta plekšnė padaže
-
Žuvies kotletai
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Įdaryta lazanija
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Skumbrė kepta orkaitėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Skumbrė,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Paprika, (raudona, didelė),
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš skumbrės išimame file. File gabaliukus iš abiejų pusių apibarstome prieskoniais. Ant skardos (išklotos kepimo popieriumi ar išteptos aliejumi) file dedame oda į viršų. Kiekvieną įpjauname 2-3k.
Kepame 180laipsnių temp. apie 15min.Svogūnus ir papriką smulkiai supjaustome, dedame kepti. Gerai apkepinus pilam padažą, išmaišome ir nukaičiame. (Man šis padažiukas skaniausias prie visokios žuvies).
Reklama:
Komentarai (4)
-
lila
2015-07-10 14:24
ar skanu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...