
Kepta žuvies filė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | žuvies filė (menkė, lašiša ar lydeka) |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | fermentinio sūrio (tarkuotas) |
2 valgomieji šaukštai | krapai (susmulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvies filė apibarstykite druska ir pipiriukais.
2.
Žuvį užpilkite grietinėle, pabarstykite krapais, sūriu ir pašaukite į orkaitę 180° C laipsnių 35 min.
Galite kartu sudėti smulkiai pjaustytas bulves, bus vienas kepimas.
Galite kartu sudėti smulkiai pjaustytas bulves, bus vienas kepimas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkoji silkė
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Žuvis padaže
-
Kepta lašiša
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvies užkepėlė
-
Krevečių užkepėlė
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kepta skumbrė
-
Kepta stinta
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Ant iešmo keptas ungurys
Kepta žuvies filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žuvies filė, menkė, lašiša ar lydeka,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Krapai, susmulkinti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska ir pipiriukais.
Žuvį užpilkite grietinėle, pabarstykite krapais, sūriu ir pašaukite į orkaitę 180° C laipsnių 35 min.
Galite kartu sudėti smulkiai pjaustytas bulves, bus vienas kepimas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...