![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepti grilyje oto gabalėliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | otas (4 gabalėliai po 200 gr) |
šiek tiek | citrinų sultys (vienos citrinos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
2.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
3.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
4.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis su persikais
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Žuvies šašlykai
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Žuvis su daržovėmis
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Žuvies kotletai
-
Kepti karpiai
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Keptas įdarytas karpis
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Skumbrė su citrina
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Tešloje kepta lašiša
-
Žuvies ir daržovių apkepas
Kepti grilyje oto gabalėliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas, 4 gabalėliai po 200 gr,
800 gramų - Citrinų sultys, vienos citrinos
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai