
Kepti grilyje oto gabalėliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | otas (4 gabalėliai po 200 gr) |
šiek tiek | citrinų sultys (vienos citrinos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
2.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
3.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
4.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su vaisiais
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Karališkas Grill otas
-
Kepta skumbrė
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Redos lašiša
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Farširuota lydeka
-
Folijoje kepta lašiša
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Virtas karšis
-
Lašiša su citrina
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Žuvis tešloje
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Ant grotelių kepta žuvis
Kepti grilyje oto gabalėliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas, 4 gabalėliai po 200 gr,
800 gramų - Citrinų sultys, vienos citrinos
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai