
Kepti grilyje oto gabalėliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | otas (4 gabalėliai po 200 gr) |
šiek tiek | citrinų sultys (vienos citrinos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
2.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
3.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
4.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje kepta žuvis
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Lašiša „My little secret“
-
Menkės kotletukai
-
Lašišos užkandėlė
-
Kepta žuvis su grybais
-
Spageti su krevetėmis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Midijų šašlykai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Folijoje kepta lašiša
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Kepta lydeka
-
Žuvies pyragas
-
Midijos su špinatais
-
Žuvytės tešloje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Kepti grilyje oto gabalėliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas, 4 gabalėliai po 200 gr,
800 gramų - Citrinų sultys, vienos citrinos
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai