
Kepti grilyje oto gabalėliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | otas (4 gabalėliai po 200 gr) |
šiek tiek | citrinų sultys (vienos citrinos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
2.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
3.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
4.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kotletai
-
Keptos kuojos
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Silkė su svogunais marinate
-
Kepta lašiša
-
Redos lašiša
-
Troškinta lydeka
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvies zrazai
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Žuvis su persikais
-
Lašiša su daržovėmis
-
Silkė su manų koše
-
Lašišos vėrinukai
Kepti grilyje oto gabalėliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas, 4 gabalėliai po 200 gr,
800 gramų - Citrinų sultys, vienos citrinos
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai