Karpį supjaustykite gabaliukais ir apkepkite aliejuje. Kiekvieną pusę apkepkite po 1-2 minutes.
Sukapotus svogūnus, morkas, petražolės šaknį ir salierus sutarkuokite. Pakepinkite keptuvėje apie 3-4 minutes.
Pomidorų padažą sumaišykite su actu ir cukrumi.
Ant karpio gabaliukų sudėkite pakepintas daržoves, lauro lapus, pipirus ir užpilkite pomidorų padažu. Uždenkite folija.
Pašaukite į 180° C orkaitę 1 valandai.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Karpis, pomidorų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | lauro lapų (lapai) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
4 valgomieji šaukštai | acto |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
1 vienetas | karpis |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės (šaknis) |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepta silkė
-
Virta žuvis tešloje
-
Menkės kotletukai
-
Kepta stinta
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Keptos midijos su sūriu
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvis su brokoliais
-
Keptas karšis
-
Sicilijos ešerys
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Rūkytas Karpis
-
Karosai grietinėje
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
Karpis, pomidorų padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Actas,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Karpis,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Petražolės, šaknis,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpį supjaustykite gabaliukais ir apkepkite aliejuje. Kiekvieną pusę apkepkite po 1-2 minutes.
Sukapotus svogūnus, morkas, petražolės šaknį ir salierus sutarkuokite. Pakepinkite keptuvėje apie 3-4 minutes.
Pomidorų padažą sumaišykite su actu ir cukrumi.
Ant karpio gabaliukų sudėkite pakepintas daržoves, lauro lapus, pipirus ir užpilkite pomidorų padažu. Uždenkite folija.
Pašaukite į 180° C orkaitę 1 valandai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...