Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!

Keptos krevetės mangų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kmynai |
3 valgomieji šaukštai | kalendra |
3 valgomieji šaukštai | pankolis |
3 valgomieji šaukštai | juodieji pipirai (žirneliai) |
0.5 valgomojo šaukšto | paprika (raudonoji, smulkiai pjaustyta) |
24 vienetai | krevetės be kevalo (didelės) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | mango |
1 vienetas | paprika (raudonoji, smulkiai pjaustyta) |
1 vienetas | svogūnai (raudonas, smulkiai pjaustytas) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Lietuviški "sushiai"
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Skani zuvytė
-
Tešloje kepta silkė
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Žuvis tešloje
-
Sočiausioji pica
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Karpis pietums
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Kepti karpiai
-
Apelsininė lašiša
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Keptas karpis pomidorų padaže
Keptos krevetės mangų padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kmynai,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
3 valgomieji šaukštai -
Pankolis,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, žirneliai,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta,
0.5 valgomojo šaukšto -
Krevetės be kevalo, didelės,
24 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Mango,
1 vienetas -
Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas, smulkiai pjaustytas,
1 vienetas -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...