Troškintas lynas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas (arba lydeka) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvalyto, supjaustyto lyno gabalai pasūdomi, pabarstomi pipirais, pavoliojami miltuose, sudedami į indą su įkaitintu sviestu, apkepama, įpilama vandens, citrinos sulčių, suberiama sutarkuota jos žievelė. Troškinama ant mažos ugnies. Tiekiamas su virtomis bulvėmis arba ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta lašiša
- Sicilijos ešerys
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Silkė su manų koše
- Lašišos suktiniai
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Lietuviški "sushiai"
- Žuvis su migdolais
- Keptas įdarytas karpis
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Virtas karšis
- Keptas karpis tešloje
- Žuvis padaže
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Menkė garuose
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Žuvies pyragas
- Saidos filė su ryžiais
- Margaritos žuvies apkepas
Troškintas lynas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas, arba lydeka,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyto, supjaustyto lyno gabalai pasūdomi, pabarstomi pipirais, pavoliojami miltuose, sudedami į indą su įkaitintu sviestu, apkepama, įpilama vandens, citrinos sulčių, suberiama sutarkuota jos žievelė. Troškinama ant mažos ugnies. Tiekiamas su virtomis bulvėmis arba ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
-
kikiliuikea
2009-07-04 15:33
:parselis: :super: :myliu: :super2: :pabuciuotas:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...