Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.
Marinuotas keptas sterkas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | starkis |
4 vienetai | juodieji pipirai |
4 vienetai | gvazdikėliai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | morkos |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | pienas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 vienetai | svogūnai |
30 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų padaže keptas šamas
- Kepta žuvis su petražolėmis
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Žuvies pyragas
- Pyragas su žuvies įdaru
- Kepta marinuota žuvis
- Karpis pietums
- Rūkytas Karpis
- ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
- Lašišos užkandėlė
- Žuvies pyragas
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Kepta jūros ešerio filė su grikiais
- Kepta menkė su bulvėmis
- Virtas karšis su obuoliais
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Kepta menkė
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Lašišos vėrinukai
Marinuotas keptas sterkas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Starkis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas,
30 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.
Reklama:
Komentarai (10)
-
kestas
2013-10-16 12:22
nesuprantu apie kajus , kad niekur nepamionetas actas :)))))
-
Lapas
2009-06-15 22:58
Druska puikiai marinuoja, Stasy. :) O Žuviai tikrai netinka actas
-
Stasys
2009-06-14 22:17
Nesupratau kas per marinatas be jokio acto ar citrinos :-p :-p :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...