
Redos lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | lašiša |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lašišą supjaustyti juostelėmis ir užbarstyti prieskoniais, palaikyti keletą valndų. Tada nuplautas bulves išvirti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti smulkiai svogūną ir apkepti keptuvėje. Šiltas bulves nulupti, perpjauti per pusę ir sudėti kepimo formos šonuose. Tada lašišos juosteles sudėti viduryje bulvių. Morkas ir svogūnus sudeti aplink lašišą ir dėti kepti. Baigus kepti, uždėti sūrio. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Žuvies pyragas
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Žuvies užkepėlė
-
Žuvies kotletai
-
Lašišos troškinys
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Žuvies apkepas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvies kepsneliai
-
Lašiša su citrina
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Farširuota lydeka
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Marinuota stinta
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvis tešloje
-
Žuvis su migdolais
Redos lašiša
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Bulvės,
5 vienetai - Lašiša
-
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustyti juostelėmis ir užbarstyti prieskoniais, palaikyti keletą valndų. Tada nuplautas bulves išvirti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti smulkiai svogūną ir apkepti keptuvėje. Šiltas bulves nulupti, perpjauti per pusę ir sudėti kepimo formos šonuose. Tada lašišos juosteles sudėti viduryje bulvių. Morkas ir svogūnus sudeti aplink lašišą ir dėti kepti. Baigus kepti, uždėti sūrio. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...