Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Midijų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 9 vienetai | midijos | |
| 200 gramų | kiaulienos lašiniai | |
| Marinatui: | ||
| 2 stiklinės | vynas (baltas) | |
| šiek tiek | melisa (smulkiai kapota) | |
| šiek tiek | petražolės | |
| šiek tiek | svogūnų laiškai | |
| 1 skiltelė | česnakas | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai (kvapnieji ) | |
| šiek tiek | sviestas (skystas) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Folijoje kepta lašiša
-
Kepta žuvies filė
-
Menkės kotletukai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Karpis, šutintas aluje
-
Kepta aštri menkė
-
Įdaryta lazanija
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvies blyneliai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Žuvies ir pupelių blynai
Midijų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Midijos,
9 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vynas, baltas,
2 stiklinės - Melisa, smulkiai kapota
- Petražolės
- Svogūnų laiškai
-
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Pipirai, kvapnieji
- Sviestas, skystas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
