
Virta žuvis tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska (tešlai) |
šiek tiek | acto |
2 stiklinės | kvietiniai miltai (tešlai) |
4 valgomieji šaukštai | margarinas (tešlai) |
1 stiklinė | pienas (tešlai) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai (tešlai) |
šiek tiek | druska (tešlai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje kepta lašiša
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Troškintas lynas
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Karpis su porais
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Šamažuvės filė
-
Žuvies maltiniai
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvies zrazai
-
Kepta žuvies filė
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Keptas starkis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvis tešloje
-
Silkė su morkomis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
Virta žuvis tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska, tešlai
- Actas
-
Kvietiniai miltai, tešlai,
2 stiklinės -
Margarinas, tešlai,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas, tešlai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai, tešlai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska, tešlai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...