Virta žuvis tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska (tešlai) |
šiek tiek | acto |
2 stiklinės | kvietiniai miltai (tešlai) |
4 valgomieji šaukštai | margarinas (tešlai) |
1 stiklinė | pienas (tešlai) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai (tešlai) |
šiek tiek | druska (tešlai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spageti su alyvuogėmis
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Baltieji žuvies kotletai
- Itališki koldūnai
- Karališkas Grill otas
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Keptas ungurys
- Jūreivio sapnas
- Keptas karšis
- Įdaryta lazanija
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Nuostabioji paelija
- Kepti karosai
- Lašiša folijoje
- Kepta orkaitėje lydeka
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvies kotletai su grybais
Virta žuvis tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska, tešlai
- Actas
-
Kvietiniai miltai, tešlai,
2 stiklinės -
Margarinas, tešlai,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas, tešlai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai, tešlai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska, tešlai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...