![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virta žuvis tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska (tešlai) |
šiek tiek | acto |
2 stiklinės | kvietiniai miltai (tešlai) |
4 valgomieji šaukštai | margarinas (tešlai) |
1 stiklinė | pienas (tešlai) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai (tešlai) |
šiek tiek | druska (tešlai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Itališki koldūnai
-
Žuvies kukulaičiai
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Kepta lašiša
-
Keptos plekšnės
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Kepta lydeka
-
Lietuviški "sushiai"
-
Kepta skumbrė
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Keptas ungurys
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Žuvis su brokoliais
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Lydekos kepsneliai
-
Žuvis su cukinija
-
Skumbrė mikrobanginėje
Virta žuvis tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska, tešlai
- Actas
-
Kvietiniai miltai, tešlai,
2 stiklinės -
Margarinas, tešlai,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas, tešlai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai, tešlai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska, tešlai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...