![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Karpis, keptas orkaitėje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalyta supjaustyta žuvis, išėmus kaulus, pabarstoma pipirais, apšlakstoma citrinos sultimis ir 30 min. palaikoma šaltai. Vėliau pasūdoma ir kepama riebalais išteptoje skardoje orkaitėje. Tiekiama apšlakstyta grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plekšnės filė su plutele
-
Folijoje kepta žuvis
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Žuvies kotletai
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies kepsneliai
-
Midijos su špinatais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Žuvies kukulaičiai
-
Tuno blyneliai
-
Kepta stinta
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Žuvies blyneliai
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
Karpis, keptas orkaitėje
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
1 kilogramas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta žuvis, išėmus kaulus, pabarstoma pipirais, apšlakstoma citrinos sultimis ir 30 min. palaikoma šaltai. Vėliau pasūdoma ir kepama riebalais išteptoje skardoje orkaitėje. Tiekiama apšlakstyta grietine.
Reklama:
Komentarai (9)
-
saulius
2015-07-15 11:57
Tai kiek laiko kepti
-
noriu
2015-06-21 16:47
kiek laiko kept ? kokioj temperaturoje? Kam tie receptai ,jei iki pabaigos nieko neaisku!!!!!
-
Ausra
2010-06-28 14:57
o kiek laiko kepti, ir kokioje temperaturoje? %-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...