Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.

Troškintas karpis raudonajame padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 mililitrų | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
40 mililitrų | aliejaus |
500 gramų | karpis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Žuvies pyragas
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Kepta marinuota menkė
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Žuvies spurgytės
-
Kepta žuvies filė
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Farširuota lydeka
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Farširuota lydeka
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Keptas upėtakis
-
Virta žuvis tešloje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Folijoje kepta skumbrė
Troškintas karpis raudonajame padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas,
40 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
40 mililitrų -
Karpis,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...