Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.
Troškintas karpis raudonajame padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 mililitrų | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
40 mililitrų | aliejaus |
500 gramų | karpis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lynas, keptas ant grotelių
- Lašiša garuose
- Kepta jūros ešerio filė su grikiais
- Įdaryta lazanija
- Skumbrė su citrina
- Kepta menkė su bulvėmis
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Virta žuvis tešloje
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Saidos filė su ryžiais
- Žuvies spurgytės
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Virta žuvis tešloje
- Spageti su alyvuogėmis
- Žuvis su garstyčiomis
- Lašišos vėrinukai
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Kepta žuvies filė
- Karpis su porais
Troškintas karpis raudonajame padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas,
40 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
40 mililitrų -
Karpis,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...